Екскурсія до Покровського МВ ГУ ДСНС

З метою формування у дітей навичок безпечної поведінки та ознайомлення з сучасною пожежною технікою 21 березня співробітники Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області запросили учнів 4 класу середньої загальноосвітньої школи №4 на екскурсію в пожежну частину міста Покров. Щоб діти більше дізналися про діяльність пожежно-рятувальної служби, виховали в себе повагу до людей різних професій, навчилися безпечній поведінки у різноманітних життєвих ситуаціях, а також щоб в них розвинулося почуття відповідальності за свої вчинки.

Під час екскурсії школярам показали нову сучасну пожежно-рятувальну техніку та розповіли як і в яких випадках вона використовується. Дали дітям можливість приміряти бойовий одяг, власноруч потримати рятувальне обладнання та поседіти за кермом нового автомобіля. Також учні оглянули приміщення в яких рятувальники чикають на виклик та куди потрапляють дзвінки за телефоном 101.

Присутні діти з задоволення фотографувалися на згадку та ділилися своїми спогадами від побаченого, адже екскурсія для них пройшла повчальною та корисною, вони отримали багато позитивних вражень від побаченого і почутого.

Кiлькiсть переглядiв: 273

Комунальний заклад "Середня загальноосвітня школа №4 м. Покров Дніпропетровської області"

вул. Уральська, 2,

м. Покров,

Дніпропетровська обл.,

Україна

53300

Дата останньої зміни 06 Жовтня 2022

Цей сайт безкоштовний!